Waar je op moet letten bij de aanschaf van een gaming computer

Al jaren ben je een fervent Playstation gebruiker. Je speelt er GTA op, FIFA, Resident Evil of misschien nog wat anders. Hele avonden spendeer je in je kamer samen met je Playstation en haal je elke missie. Er is echter een ding wat je minder vindt aan je Playstation: je kunt hem niet meenemen. Als je op vakantie bent of onderweg wil je vast ook wel eens gamen. Je Playstation meenemen is dan geen optie. Gelukkig is er een compactere versie beschikbaar: een gaming pc of laptop. Het scherm is dan misschien wat kleiner, maar je kunt een laptop veel makkelijker meenemen. Je kunt een game computer online kopen via Lalashops, dan heb je hem de volgende dag nog in huis. Wil je weten waar je op moet letten bij de aanschaf van een gaming laptop? Lees dan snel verder.

Verschillen tussen een gaming laptop en een niet-gaming laptop

Een gaming laptop wordt vooral gebruikt voor het spelen van games. De gebruikers zijn vaak mensen die onderweg willen gamen zonder dat ze veel schijfruimte hoeven te gebruiken hiervoor. Gaming laptops zijn echter niet hetzelfde als een normale laptop. Vaak hebben ze luxueuze systemen die ervoor zorgen dat er games op de laptop gespeeld kunnen worden die grafisch intensief zijn. meestal hebben ze een i5 of i7 processor om de meest grafisch intensieve games aan te kunnen. Deze soort laptop heeft daarom ook een zwaardere grafische kaart, zoals Nvidia. Verder hebben gaming laptops betere koelsystemen dan een normale laptop en veel meer geheugen. De monitoren zijn meestal 1080p. Om sfeervol te gamen maar geen last te krijgen van je ogen kun je een Haliet zoutlamp van Lalashops kopen. Een licht in de hoek van de kamer zorgt ervoor dat je ogen niet oververmoeid raken maar je niet in het licht baadt.

Waar moet je op letten?

Heb je besloten een gaming pc van http://www.lalashops.nlte kopen? Er zijn een paar dingen waar je op moet letten bij de aanschaf, zoals de specificaties van de laptop. Een goede videokaart is een van de belangrijkste aspecten van een gaming laptop. Ook het beeldscherm is van belang: met een 120Hz scherm heb je een dubbel zo hoge verversingssnelheid als bij een standaard laptop. Hierdoor is de gameplay vloeiender en heb je minder last van haperingen.

Aanbevolen artikelen