Meubel vervoer voor verhuizingen

Ga je verhuizen? Vaak betekent dit dat je verkast naar een huis met meer ruimte of in een leukere buurt gaat wonen. Je verheugt je er op, nu alleen nog even de verhuizing organiseren en zorgen voor goed meubel vervoer. Want mensen die echt zuinig zijn op hun meubels kiezen er altijd voor om meubel vervoer te laten verzorgen door een specialist. Ga je namelijk zelf de meubels vervoeren dan is de kans op schade aan de meubels groot, zoals de kans op klachten aan je rug ook al realistisch zijn.

Spaar je rug en kies voor de specialist in meubel vervoer

Hoe vaak zie je het niet. Mensen die na een verhuizing enige tijd uit de roulatie zijn omdat ze tijdens de verhuizing de verkeerde tiltechniek gehanteerd hebben. Het tillen van zware zaken als meubels is een vak apart. Beheers je dat niet, dan krijg je rug het veel te zwaar te verduren met alle mogelijke gevolgen van dien. Dan heb je weliswaar de meubels op de plek van bestemming gekregen, maar ben je zelf eerst aangewezen op de stoel of zelfs bed.

De specialisten zetten de meubels meteen op de juiste plaats

 Het is alleen om die reden al verstandig te kiezen voor een specialist in meubel vervoer. De ervaren specialisten weten precies hoe ze om moeten gaan met de vaak onhandige en zware meubels. Ze tillen die in de auto en halen die er op de plek van bestemming weer uit en zetten ze meteen op de juiste plek in je nieuwe woning. Behalve dat je zo schade aan je eigen rug voorkomt weet je zeker dat de kostbare meubels niet de ruimte krijgen om te bewegen. Want bewegen is de grootste oorzaak van schade aan meubels gedurende transport. De specialisten in meubel vervoer hebben daar ook precies de goede middelen en materialen voor en weten bovendien hoe ze zoveel mogelijk spullen mee kunnen krijgen. Want ook het inpakken van de auto is een vak apart en vergt enig ruimtelijk inzicht. De verhuizing gaat met de specialist in meubelvervoer dan ook behoorlijk sneller.

Ook voor het afhalen en afleveren van meubels

Heb je meubels gekocht, nieuw of tweedehands, en moet je die meubels afhalen, schakel ook dan een bedrijf in dat gespecialiseerd is in meubel vervoer. Ze zullen de meubels voor je halen op het afhaaladres en die keurig bij je thuis afleveren. Ook nu word je volledig ontzorgd en hoef je niet zelf de logge meubels te tillen. Dat wordt namelijk allemaal voor je gedaan. Nog een voordeel is dat als je kiest voor een expert in meubel vervoer de meubels gedurende het meubeltransport verzekerd zijn. Want daar zorgen de specialisten voor. Mocht er dus toch iets gebeuren met je meubels, dan is dat in ieder geval een schrale troost. Nog iets; door de ervaring van de vakmensen neem je ook gewoon veel meer mee tijdens meubel vervoer. Het op correcte wijze inpakken van de auto is aan de experts namelijk wel besteed, waardoor de verhuizing ook nog eens veel sneller gaat.

Aanbevolen artikelen