Luxueuze meubels maken van jouw huis een echte thuis

Je kan je huis pas een thuis noemen wanneer je je er echt volledig op je gemak voelt. Hier kan je voor zorgen door te kiezen voor warme kleuren in je interieur en handig ingerichte ruimtes. Maar ook je meubels verdienen de nodige aandacht. Door te kiezen voor mooie en tegelijkertijd comfortabele meubels, geef je je huis een warme, ontspannende uitstraling. Het zorgt ervoor dat je graag thuis bent en geniet van de momenten die je daar doorbrengt.

Italiaanse wereldklasse

Als je op zoek bent naar superieur zitcomfort, zijn de meubels van Flexform vast helemaal jouw ding. Dit Italiaanse designmerk ontwerpt tijdloze meubels die ontworpen zijn in exclusieve materialen. Denk hierbij maar aan marmer, massief hout en tuigleder. Bij Flexform vind je voornamelijk sofa’s en stoelen, stuk voor stuk met karakter ontworpen. Elk meubel is strak, maar tegelijkertijd ook comfortabel.

Huiselijke en comfortabele sfeer

Ben je meer op zoek naar een huiselijke look met meubels die ontspanning en comfort uitstralen, dan is de collectie van Linteloo je op het lijf geschreven! De slogan van Linteloo is niet voor niets “the feel good factor”. Deze meubelen zorgen ervoor dat je je thuis op je best voelt. De zitmeubels van Linteloo stralen luxe en ontspanning uit, maar zitten tegelijkertijd ook heel comfortabel.

Laat je ondersteunen bij een make-over van je huis

Wanneer je toe bent aan iets nieuws is het niet altijd gemakkelijk om zelf met ideeën te komen en je interieur op je eentje opnieuw vorm te geven. Daarom kan het nuttig zijn om je hierbij te laten assisteren door professionals. Diverse meubelwinkels hebben een mooie showroom waar je inspiratie kan opdoen, met meubels opgesteld in een mooie en huiselijke omgeving. Zo krijg je meteen een heel goed beeld van het effect dat bepaalde meubels of interieurstukken hebben in een huiskamer. Je kan ook een beroep doen op interieurarchitecten die samen met jou op zoek gaan naar een nieuw interieur dat bij jou past. Ze luisteren hierbij naar jouw wensen, geven je eerlijk advies en stellen vervolgens een gedetailleerd plan op. Dit plan wordt helemaal op jouw maat gemaakt en dus aangepast als je dingen toch graag nog anders zou willen. Ook de materialen die je wil gebruiken, worden besproken. Wanneer het volledige plan volledig aan jouw wensen voldoet, komt hun eigen plaatsingsdienst alles leveren en plaatsen. De plaatsers werken uiteraard samen met de interieurarchitecten, zodat zij ook volledig van alles op de hoogte zijn. Zelf hoef je hier niets in te ondernemen. Nadat de plaatsingsdienst vertrokken is kan jij in je nieuwe sofa plaatsnemen en genieten van je stijlvolle interieur.

Aanbevolen artikelen