Complete douchecabine voor veel gemak

Als jij besluit om een complete douchecabine in jouw badkamer te plaatsen, zorg je voor een hotel gevoel. Hierdoor ervaar jij heerlijke luxe, maar dan in jouw eigen badkamer. Sta jij op het punt om een complete douchecabine aan te schaffen, dan hoef je hem alleen nog maar te installeren. Want als je besluit om een dergelijke cabine aan te schaffen zit een regendouche en een douchebak er standaard bij. Kortom, een complete douchecabine is de ideale oplossing voor als je in een keer een heerlijke douche wilt kopen.

De voordelen van een complete douchecabine

Als je op het punt staat om een complete douchecabine aan te schaffen is het altijd goed om vooraf de voordelen op een rijtje te hebben. Hieronder hebben wij puntsgewijs een aantal voordelen van de douchecabine uitgelicht:

–       Een douchecabine zorgt ervoor dat het water warm gehouden wordt en dat het water binnen de gesloten douchecabine blijft;

–       Als je een complete douchecabine aanschaft bevat dit een douche, handdouche, douchebak, in sommige gevallen massagejets, een radio, ventilator, zitje, verlichting en eventueel nog andere accessoires;

–       De douchecabines zijn makkelijk te plaatsen;

–       Je kunt de douchecabines in verschillende vormen en stijlen aanschaffen, waardoor de cabine naadloos aansluit bij de rest van jouw badkamer.

–       Over het algemeen zijn de cabines voorzien van speciaal glas wat leidt tot extra veiligheid.

Kortom, het kopen van een complete set zorgt ervoor dat je 1 systeem aanschaft met alles erop en eraan. Na het kopen hoef je het alleen maar te installeren waardoor je direct kunt genieten van jouw nieuwe badkamer.

Wat is het verschil tussen een complete douchecabine en een douchecabine?

Als je kiest voor de complete variant, heb je een dichte cabine die is voorzien van een douchebak, douchekop, mengkraan, handdouche, cabine en eventueel bijkomende accessoires. Deze vorm is dus helemaal compleet waardoor je in een keer alles hebt. Als je kiest voor een normale douchecabine zul je alleen de cabine hebben en niet alles. Daarnaast is het mogelijk om de complete variant te voorzien van extra functionaliteiten zoals massagejets, zitjes en verlichting. Hiervoor is het goed om vooraf goed inzichtelijk te krijgen welke functionaliteiten je extra hebt zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Douchezaak – sanitair webshop | alles voor uw badkamer.

Een kitvrije douchecabine

Je kunt ook kiezen voor een kitvrije douchecabine. Het voordeel van een kitvrije douchecabine is dat je ze met een kliksysteem gemakkelijk en snel in elkaar kan zetten zonder te hoeven kitten. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om een mooie badkamer te realiseren. Hierbij is het wel aan te raden om een klein laagje siliconenkit aan te brengen tussen de douchebak en de wanden. Hierdoor weet je zeker dat de afwerking mooi is en dat de douchecabine waterdicht is.

Heb jij een kliksysteem cabine gekocht, maar weet je niet hoe je een klein laagje siliconenkit moet aanbrengen? Geen probleem! Vraag de specialisten gerust of ze je kunnen helpen. Je wilt namelijk voorkomen dat je een cabine hebt die water lekt. Dit kun je het beste navragen bij de sanitair speciaalzaak waar je de betreffende cabine aanschaft.

Aanbevolen artikelen