Gepersonaliseerde pennen

In de hand van een netjes geklede manager, zittend op een elegant bedrijfsbureau of op het bureau in een hol of thuiskantoor, hebben pennen een opvallende allure die bijdraagt ​​aan de indruk van stijl die de gebruiker zou willen uitstralen. Combineer ze met een slanke hoes die compact genoeg is om in een zak van een pak of in een dames handtas te glijden en je hebt het perfecte accessoire. Het stijlvol gegraveerde schrift op gepersonaliseerde pennen draagt ​​bij aan hun aantrekkingskracht en je zult merken dat mensen zijdelings naar je hand stelen terwijl je je pen tevoorschijn haalt om een ​​notitie te maken of je naam met zwier te ondertekenen.

De gepersonaliseerde pennenindustrie produceert elk jaar miljarden pennen in verschillende stijlen, materialen en voor gebruik op verschillende manieren, zoals zakelijke en persoonlijke geschenken en effectieve promotie- en marketingtools. Je kunt ze kopen in hout, plastic en metalen zoals roestvrij staal en messing voor de componenten en de carrosserie. De pen en inkt zelf kunnen ook van verschillende typen zijn en u kunt degene kiezen die past bij uw schrijfstijl en het gemak dat u nodig heeft, of misschien de smaak van de speciale persoon aan wie u deze wilt schenken.

Soorten gepersonaliseerde pennen

Pennen kunnen de klassieke vulpennen zijn die inkt gebruiken die door een punt stroomt, rollerball pennen of pennen met balpen punten. De inkt in balpennen is dik en op olie gebaseerd, terwijl rollerball pennen worden geleverd met vloeibare of gel-inkt, zodat het schrijven soepeler gaat en een meer vloeiende beweging heeft. U kunt echter wat vlekken of vlekken op de achterkant van het papier verwachten als het te dun is of van lage kwaliteit. Het kan zijn dat u uw handschrift een paar seconden de tijd moet geven om te drogen voordat u er met uw hand overheen gaat of het papier vouwt. Toch zult u genieten van de nette afwerking die u kunt krijgen met de rollerball pennen. Balpennen gaan daarentegen waarschijnlijk langer mee en de kans is kleiner dat ze in korte tijd uitdrogen.

De traditionele gepersonaliseerde vulpennen worden geleverd met een hervulbare cartridge die u kunt vullen met inkt of u kunt kiezen voor degene met wegwerppatronen. Deze pennen lijken misschien ouderwets, maar ze zijn perfect om cadeau te doen aan je ouders of grootouders die wat ervaring met schrijven hebben gehad. In een digitaal tijdperk waarin jongeren meer bedreven zijn in typen dan schrijven met pennen, kan een geschenk van vulpennen vreugde en nostalgie oproepen. Met wat voor soort pennen je ook schrijft, je kunt er altijd gekoesterde geschenken van maken met de juiste inscripties. Kijk online en je zult veel cadeau-bedrijven vinden waar ze Pennen Graveren dus waar je gepersonaliseerde pennen kunt kiezen als cadeau voor je vrienden en familie.

Relatiegeschenken

U kunt gepersonaliseerde pennen gebruiken als het ideale relatiegeschenk om te presenteren aan hooggeplaatste bedrijfsfunctionarissen en klanten om uw waardering voor hun bedrijf te uiten. Veel bedrijven bestellen ook pennen met inscripties van het bedrijfslogo en misschien slogans om te verspreiden onder hun werknemers bij speciale gelegenheden zoals de feestdagen, of met promoties en verhogingen. Sommige bedrijven kunnen gepersonaliseerde pennen bestellen om aan hun werknemers te geven om een ​​speciale gebeurtenis te herdenken, zoals het bedrijfsjubileum of de pensionering van een gewaardeerde ambtenaar.

Indien besteld voor een speciaal persoon, kunnen pennen worden gekozen op basis van de persoonlijkheid van de ontvanger en de stijl die hij of zij waarschijnlijk het beste zal waarderen. Denk aan slimme, gepersonaliseerde pennen in etuis, tafelpennen die op hun houders lijken te zweven of zelfs glasplaathouders die kunnen worden gegraveerd met de naam van de ontvanger en zijn of haar aanduiding in het bedrijf.

Marketing- en promotietools

Gepersonaliseerde pennen met bedrijfslogo’s kunnen uitstekende weggeefacties zijn bij spraakmakende evenementen zoals conferenties, vergaderingen, beurzen, seminars en zakelijke beurzen die worden bijgewoond door topmanagers. Gifs zoals deze kunnen dienen als aandenken en verzamelobjecten. U kunt ze ook gebruiken om de merknaam van uw bedrijf te promoten en de bekendheid ervan te vergroten. Naast het logo kiezen veel bedrijven er ook voor om de pennen te laten graveren met contactgegevens voor het geval potentiële klanten met hen in contact willen komen.

Als ze met expertise zijn gemaakt, kunnen gepersonaliseerde pennen het ethos weerspiegelen van het bedrijf dat ze verspreidt. Het is een bekend feit dat wanneer mensen een geschenk van een bepaald bedrijf hebben gebruikt en de kwaliteit ervan hebben gewaardeerd, ze waarschijnlijk contact met het bedrijf zullen opnemen wanneer ze een bestelling moeten plaatsen of een zakelijk partnerschap moeten aangaan. Het hoogwaardige, gepersonaliseerde geschenk helpt vertrouwen en een bijzondere band op te bouwen.

Aanbevolen artikelen