Menu





Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier


Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier

Vandaag presenteren we een gerecht dat veel te bieden heeft; Mis het lasagna-recept niet met zalm en spinazie; Een gezonde en gezonde keuze voor speciale gelegenheden of niet zo speciaal.

Dompel jezelf onder in een combinatie van echt sublieme smaken en laat je gasten genieten van dit sappige gerecht.

Zalm en spinazie lasagne recept


Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier

Om te beginnen zullen we de producten vermelden die we nodig hebben voor lasagne:

  • 500 g verse zalm
  • 1 kg spinazie
  • Een bosje verse bieslook
  • Een hoofd verse knoflook
  • Een eetlepel nootmuskaat
  • Zwarte peper
  • zout
  • 60 g boter
  • 20 lasagne-lasagne (of zelfgemaakte pasta)
  • olijfolie
  • 1l melk
  • 300 gr geraspte gratinkaas

Pasta om lasagne te maken


Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier

Eerst moeten we de zalm goed schoonmaken en wassen. We halen de doornen en de schil eruit en sprenkelen het met zout en peper. De volgende stap is om spinazie ongeveer 5 minuten te stomen met bieslook en knoflook, en vervolgens af te voeren. We zullen ook de lasagne-pastalades bereiden zoals aangegeven op de verpakking.

Was en kook gestoomde spinazie


Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier

Verwarm vervolgens de oven voor op 180 ° en verwarm de melk om de Bechamel-saus te bereiden. We moeten de boter smelten in een andere pan waaraan we de bloem toevoegen zodra de boter is gesmolten. We zullen het heel goed verwijderen totdat het mengsel uit de wanden van de braadpan komt.

Verse lente-ui


Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier

Wanneer de melk begint te koken, giet het mengsel van bloem en boter, voeg zout en nootmuskaat toe en verwijder eventuele klonten. Ten slotte blijft alleen de instelling voor lasagne over. Voordat we beginnen, smeren we de bron die we hebben geselecteerd met olijfolie.

Teentjes verse knoflook


Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier

De eerste laag is pasta, waarop we een laagje spinazie leggen en baden met bechamel. De volgende laag is pasta, gevolgd door een ander bad met bechamelsaus. Er wordt een laagje zalm gelegd en dan leggen we weer deeglappen aan. We herhalen dezelfde procedure totdat we klaar zijn met de laatste laag pasta waarop we de rest van de bechamelsaus morsen en eindigen met de geraspte kaas. Bak 20 minuten en ga! Een geweldige lasagne die iedereen zal plezieren.

Geraspte of geraspte Parmezaanse kaas


Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier

Nootmuskaat voor bechamelsaus


Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier

Zwarte peper voor zalm


Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier

Producten voor Bechamel-saus


Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier

Volle melk voor bechamelsaus


Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier


Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier


Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier


Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier


Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier


Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier


Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier


Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier


Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier


Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier


Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier

Lasagna-recept met zalm en spinazie, een plezier




Categories:   dieet regime