Menu





The Genet House – een ontwerp van de architect Laurence Sonck


The Genet House - een ontwerp van de architect Laurence Sonck

We presenteren een van de ontwerpen van de beroemde architect Laurence Sonck . Dit is het Genet House, gebouwd in 2013 met het doel om te worden omgezet in een gezinswoning.

We waarderen een eigentijdse stijl die erin geslaagd is om een ​​echt fantastische retraite te creëren. Mis onze selectie foto’s niet.

Architect Laurence Sonck: The Genets House


The Genet House - een ontwerp van de architect Laurence Sonck

Het interieur benadrukt een sterke verlichting en het is zo dat de architect grote ramen heeft gemaakt in de belangrijkste delen van het huis, die het natuurlijke licht de atmosfeer in zijn geheel opvullen. En om dit te bevorderen, is het hele interieur wit met een gladde afwerking en zachte texturen. Alleen de afzonderlijke elementen zijn zeer precies gemarkeerd.

Moderne badkamer met uitzicht op de tuin


The Genet House - een ontwerp van de architect Laurence Sonck

De nadruk lag op functionalisme en functionaliteit, dus we vinden apparaten die de muren integreren en camoufleren. Ook comfortabele en ingebouwde kasten met kraagtrekkingen die onopgemerkt blijven in de lange witte gangen. We zullen zien dat er fusies zijn van verschillende kamers, een andere zeer recente functie in minimalistische stijlontwerpen.

Douchecabine en uitzicht op de binnenplaats


The Genet House - een ontwerp van de architect Laurence Sonck

De meest intieme plaatsen krijgen nu een natuurlijker karakter. De architect is erin geslaagd om de douche- of badruimtes alleen op een specifieke manier te isoleren om het comfort van de bewoner te waarborgen, maar hij is geslaagd in zijn beurt in de badkamer of douchecabine.

Fitnessruimte met douchecabine


The Genet House - een ontwerp van de architect Laurence Sonck

Voor meubels zijn dit neutrale kleuren en materialen van hoge kwaliteit. Met een dergelijke brede visuele toegang vanuit de woonkamer, zou het interieurontwerp niet al te veel aandacht moeten trekken naar het natuurlijke landschap van deze tuin is een ontspannende sfeer geweest. V3.espacenet.com/textdoc? alleen bereikt door de decoratieve elementen van intense en warme kleuren.

Woonkamer met openslaande deuren


The Genet House - een ontwerp van de architect Laurence Sonck

Decoratie met abstract kunstwerk


The Genet House - een ontwerp van de architect Laurence Sonck

Ingebouwde open haard en LED-verlichting


The Genet House - een ontwerp van de architect Laurence Sonck

Vloeren met gewapend beton


The Genet House - een ontwerp van de architect Laurence Sonck

Verlichte interieurs met geïntegreerd en functioneel meubilair


The Genet House - een ontwerp van de architect Laurence Sonck

Interieurontwerp van minimalistische en functionele stijl


The Genet House - een ontwerp van de architect Laurence Sonck


The Genet House - een ontwerp van de architect Laurence Sonck


The Genet House - een ontwerp van de architect Laurence Sonck


The Genet House - een ontwerp van de architect Laurence Sonck


The Genet House - een ontwerp van de architect Laurence Sonck

The Genet House - een ontwerp van de architect Laurence Sonck




Categories:   De architectuur