Modern designhuis door Guilherme Torres


Modern designhuis door Guilherme Torres

Vandaag zullen we een huis presenteren dat waardevol is voor ontwerp, heel origineel. De ontwerper Guilherme Torres heeft deze hemelse plek gecreëerd voor een gezin in Brazilië. Dan zult u de foto’s van het huis zien waarvan we zeker weten dat u het geweldig zult vinden.


Modern designhuis door Guilherme Torres

Zoals we allemaal weten, is het klimaat in Brazilië het hele jaar erg warm. We hebben de mogelijkheid om huizen te bezitten met open structuren waardoor we kunnen genieten van grote open ruimtes om te genieten van de warme bries.

Huis met zeer ruime en lichte woonruimtes


Modern designhuis door Guilherme Torres

Op deze foto tonen we de buitenkant van het huis, dat een minimalistisch ontwerp heeft met glanzende houten panelen en drie hoge palmbomen om het een tropisch tintje te geven. We kunnen ook het zwembad zien met kristalhelder water dat uitnodigt tot verkoeling op warme dagen. Voor comfort heeft de ontwerper drie houten ligstoelen toegevoegd om de klimatologische veranderingen te weerstaan.

Tuin met palmbomen die een tropische lucht geven


Modern designhuis door Guilherme Torres

De lobby is volledig gesloten en laat niet vanaf de straat gezien worden. Het is gebouwd van grote houten panelen en heeft de vorm van een grote doos en een grote gelijkenis met theatrale achtergronden. De deur wordt geopend en gesloten door een elektronisch systeem.

Gazon en houten wanden creëren een natuurlijke plaats


Modern designhuis door Guilherme Torres

Nog een beeld dat ons de grote ruimtelijkheid laat zien die deze prachtige tuin van design en open ruimten met groot zwembad en palmbomen heeft. Het zwembad is omgeven door een groot houten terras dat het recreatiegebied verbindt met een marmeren keuken en een bioscoop om plezier te maken met vrienden en familie buitenshuis. Aan de andere kant is de woonkamer met betonnen muren en grote ramen die het briesje binnen laten.

Mooie tuin met zwembad en ligbedden


Modern designhuis door Guilherme Torres

De gang heeft dezelfde Camaru-houten afwerking en de verlichting komt uit de open ruimtes tussen de lange houten panelen. Achter een houten muur, die we aan het einde zien, bevindt zich de ruime en lichte woonkamer die open staat naar de eetkamer. Deze muur dient ook om de gang en de marmeren trap te verbergen die ons naar de tweede verdieping brengt. In de woonkamer merken we het sterke contrast tussen beton, hout en marmer dat de woonkamer opent.

Lange gang, zeer verlicht door natuurlijk licht


Modern designhuis door Guilherme Torres

Toegang tot de ruime en moderne woonkamer


Modern designhuis door Guilherme Torres

Zeer ruime woonkamer met leren banken


Modern designhuis door Guilherme Torres

Mooie marmeren muren in de eetkamer


Modern designhuis door Guilherme Torres

Marmeren trap leidt naar de tweede verdieping


Modern designhuis door Guilherme Torres

Woonkamer met ramen verlicht door natuurlijk licht


Modern designhuis door Guilherme Torres

De buitenmuren kregen speciale aandacht omdat ze de privacy van de bewoners zochten. Ze zijn bedekt met grote stenen, waarin gaten waren achtergebleven, die later werden opgevuld door verschillende tropische plantensoorten. Deze verticale tuin heeft een irrigatiesysteem dat de planten fris en mooi houdt.

Buitenruimte voor maaltijden met stenen muur en verticale tuin


Modern designhuis door Guilherme Torres


Modern designhuis door Guilherme Torres


Modern designhuis door Guilherme Torres


Modern designhuis door Guilherme Torres


Modern designhuis door Guilherme Torres


Modern designhuis door Guilherme Torres


Modern designhuis door Guilherme Torres


Modern designhuis door Guilherme Torres


Modern designhuis door Guilherme Torres


Modern designhuis door Guilherme Torres


Modern designhuis door Guilherme Torres

Modern designhuis door Guilherme Torres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *