Saltwater Pool System

Als je eenmaal hebt besloten om je zwembad in zout water te veranderen, kom je bij het systeem dat het beste is voor je zwembad. Uw groep kan andere specifieke vereisten hebben vóór de transitie, dus u moet alle noodzakelijke uitgaven weten voordat u de conversie uitvoert. U wilt de groep en de chloorkwaliteit bevestigen om te bevestigen dat de niveaus hoog zijn.

Elke paar weken moet je je zwembad gooien om alle overgebleven bacteriën te doden. Zoutwaterbassins verbruiken meestal minder tijd voor onderhoud. Ze zijn gemakkelijker te verzorgen dan uw gemiddelde chloorpool. Het zijn geen zwembaden zonder chloor. Om te beginnen is een zwembad met zout water geen zwembad zonder chemicaliën of een chloorvrij zwembad. De zoutwaterzwembaden zijn perfect voor degenen die geen tijd hebben om hun zwembad te bezoeken of een weekendhuisje te hebben.

Het ontsmetten van uw zwembad is een van de belangrijkste dingen die u zult doen om schoon en veilig te blijven. De zoutwaterzwembaden zijn niet onderhoudsvrij. Aan het begin van het seizoen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw zoutwaterzwembad op de goede weg is.
FAS DPD-testkit als TF-100-set. De zwembaden zijn een indicatie van stijl en luxe voor leden van uw familie en vrienden. Als u een nieuw zwembad op de grond wilt hebben, heeft u eerst een specifieke opslagruimte nodig.

Saltwater Pool System

zoutwater zwembad systeemkosten

Saltwater Pool System

zoutwater zwembad systeem diagram

Saltwater Pool System

zoutwater zwembad systeem voors en tegens

Saltwater Pool System

zoutwater zwembad systeem versus chloor

Saltwater Pool System

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *