Hoe een patio te kleden

Hoe een patio te kleden

betonplaat patio make-over

Als u straatstenen of stoeptegels legt, hoeft u mogelijk niet te schilderen of te beitsen, maar u moet mogelijk een beetje leren over het gebruik van decoratief beton voor de installatie. Een nieuw beton is een groot probleem. Om de verwachte resultaten te bereiken die u wilt bereiken, is het belangrijk om te erkennen dat decoratieve betonraffinagebedrijven worden opgeleid als betonnen tegelsmakers en technici.

Het enige dat ik niet zou willen voorstellen, is om je kaartspel te schilderen. Als je je deck hebt ontworpen, moet je de Deck Span-tabellen hebben geraadpleegd, die verwijzen naar de juiste afstand tussen de balken, afhankelijk van de hoeveelheid deck. Je kunt ze zelfs op een huidig ​​dek of patio zetten als je gewichten koopt. Bedek een bestaande betonnen brug met rubber putter alleen als de brug in goede staat is. Als er buitenaardse vuurkorven zijn die je kunt kopen om op je stenen terrassen te gaan zitten, is het eenvoudig om jezelf te bouwen in een ander deel van je gazon of net buiten je landschappen. Nou, dan kun je het ongedierte houden zoals je wilt, maar als je probeert organisch te worden, is een tuin de beste manier om het te doen. Zelfs een kleine moestuin kan minder uitgeven.

Hoe een patio te kleden

hoe je een betonnen terras aantrekkelijker kunt maken

In het geval dat de vlekken zeer moeilijk te verwijderen zijn, dan is het laatste redmiddel zoutzuur, waarvan bekend is dat het bijna elke soort vlek verwijdert van de oprit. Het bevat ook veel verf, wat betekent dat het niet nodig is om de lade te pauzeren en te vullen. Sommige verfsoorten, zoals betonnen epoxyverf, kunnen bijvoorbeeld goed zijn voor het beschermen van een vloer zoals een garage, maar ze zijn misschien niet de beste voor verschillende situaties.

Als je oprit is gemaakt van asfalt, kan het schoonmaken van elke soort vlek een beetje lastig zijn. Vaak beginnen betonnen looppaden, trottoirs of patio’s te zinken en zakken als er basisproblemen zijn. Stenen tegels zijn een duurzaam materiaal dat in verschillende vormen en patronen kan worden gemaakt. Voordat u straatstenen verkrijgt, meet u de voorgestelde padruimte. Over het algemeen zijn straatstenen die zijn gemaakt voor een tuinpad, mogelijk niet zo sterk rond uw eigendom als straatstenen die worden gebruikt op privéwegen of gewoon een terras met buitenuitrusting. De bakstenen zijn gemaakt van natuurlijke klei, die wordt gebakken in ovens bij extreem hoge temperaturen, waardoor ze extreem duurzaam zijn en de meest duurzame vormen van straatstenen.
Je zou zelfs je eigen kleitegels kunnen maken. Laminaat werkbladen zijn over het algemeen niet zo duur als andere alternatieven voor werkbladen. Betonwerkbladen kunnen geelachtig zijn als de juiste epoxyhars niet wordt gebruikt. Gesneden mozaïektegels kunnen duur zijn en de keuze is beperkt.

Als poreuze tegels worden gebruikt, zoals ongepolijste steen, moeten ze vóór het voegen worden geseald om vlekken te voorkomen. Krijg zo mogelijk hulp van een persoon om elke steen op te tillen en op te lossen. Voor deze optie heb je een stapel extra stenen nodig omdat de complete bron bovengronds is. Als je een grote natuursteen hebt gekocht, til deze dan op als je hem op zijn plaats zet.

Vergelijkbare berichten:

Hoe een patio te kleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *