Foto's van dekken

Foto's van dekken

foto’s van decks en patio’s

Ooit een plek om buiten te dineren en misschien een scrabble-spel met zonneschijn, heeft het deck nu een tweede leefruimte, een legitieme ontmoetingsplaats voor familie en vrienden om te entertainen. De decks vormen een uitbreiding van uw huis en creëren een buitenruimte voor activiteiten, variërend van barbecues tot gasten. Een nat platform zal een negatieve invloed hebben op uw vermogen om uw deck goed te beschermen.

De ideale manier om te controleren of het platform klaar is om te schilderen, is door een kopje water op het platform te gieten en te kijken of het water wordt opgenomen. Als uw platform zich dicht bij de grond bevindt, kunt u mogelijk vermijden een leuning te maken. Als u besluit om uw eigen platform te bouwen, moet u weten dat er op de markt verschillende alternatieven voor natuurlijk hout zijn die minder onderhoud bieden dan conventioneel druk behandeld hout.

Er zijn veel dingen om in gedachten te houden bij het bouwen van een platform. Het moet worden beschouwd als een toevoeging aan uw huis. Weerbescherming is iets dat de meeste mensen niet doen tot ze moeten. Het nieuwe platform wordt voorbereid in het geval het water wordt opgenomen.

Selecteer de regio waarin u het deck wilt hebben. Bepaal uiteindelijk hoe je het platform op de grond gaat ondersteunen. Ten tweede, neem een ​​beslissing over welk type vangrailsysteem je waarschijnlijk in de stapel zult plaatsen. Verzamel alle materialen die je nodig hebt voor het dek. Een terras in de achtertuin is een belangrijke investering en de beslissing over materialen moet een prioriteit zijn in uw prioriteitenlijst.

Foto's van dekken

ontwerpideeën voor de achtertuin

Foto's van dekken

achtertuin dek ideeën op een budget

Foto's van dekken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *